Υπηρεσίες Κλειδαρά

 

 
Παρέχοντας σας χρόνια τις υπηρεσίες κλειδαρά, η DOORS & KEYS είναι δίπλα σας τόσο σε ιδιώτες όσο και επαγγελματίες άμεσα και ποιοτικά, παρέχοντας άμεση δυνατότητα εξυπηρέτησης !

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα μέσα οι ειδικοί της DOORS & KEYS μπορούν να σας εξυπηρετήσουν με το καλύτερο τρόπο τόσο σε ανοίγματα παντός τύπων θυρών όσο και σε κοπή κλειδιών.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της DOORS & KEYS παρέχει ανοίγματα σε οικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους, τόσο σε μπλοκαρισμένη κλειδαριά όσο και μπλοκαρισμένη πόρτα, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές .

Πραγματοποιούνται ανοίγματα
θωρακισμένων πορτών, σιδερένιες πόρτες, ξύλινες πόρτες αλλά και τζαμένιες πόρτες, όπως επίσης υπάρχει η δυνατότητα ανοιγμάτων πορτών με ηλεκτρική κλειδαριά αλλά και κλειδαριά ασφαλείας !

Ακόμα και σε περιπτώσεις που μπορεί να έχετε χάσει τα κλειδιά σας, οι ειδικοί της DOORS & KEYS πραγματοποιούν τεχνική διάρρηξη παρέχοντας την ανάλογη επισκευή για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια του χώρου σας .


Τέλος παρέχεται υψηλής ποιότητας service και σε πόρτες ασφαλείας όπως επίσης κα σε ρολά παντός τύπου αλλά και γκαραζόπορτες ανοιγόμενες – οροφής – συρόμενες αλλά και σε αυτοματισμούς.

Απευθυνθείτε στο κατάστημα της DOORS & KEYS στο Χαλάνδρι ή επικοινωνήστε με τους ειδικούς της τηλεφωνικά .